Familieblog

for familien Tønnesen

Alle gode 3 gange F78

Written By: Anders Tønnesen - jan• 22•15

F78 er trofast tilbage i vores Miele opvaskemaskine. Opvaskemidlet æder tilsyneladende epoxy’en, der bliver reduceret fra en stenhård sammenklæbning til noget blæver der kan pilles af med en negl. Varmt vand og en høj pH værdi er ikke lige favorit randbetingelser for Epoxy. Første limning holdt i 3 måneder og anden limning i 1 måned.
Men hvornår har den slags udfordringer holdt en god ingeniør nede – nej vel? Gearede en tand op med limen, denne gang en Danalim Epoxy Universal 335. Afrensning af plastisk legemerne med ufortyndet salmiak spiritus (under emhætte og bagefter grundig udluftning), der røg sgu’ nok en hjernecelle eller 2 i svinget… Ud med limen på et stykke pap – denne gang lim med 2 sprøjter så blandingen skulle være helt i orden. Omhyggelig omrøring – 1 minut. Anyway, efterfulgt af 3 timers bagning med varmluft på 60 grader. Pumpen kølede af natten over. Maskinen er samlet, men skal lige over de 24 timer så limen er HELT 100% TOTALT afhærdet. Gætter på at jeg har været for ivrig med at tænde maskinen efter 2. omgang, der røg spulepumpen i ovnen på 60 grader i en times tid og derefter blev maskinen startet op. Kan ikke huske hvordan jeg gjorde første gang.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Lone Guldbrandt Tønnesen siger:

    Se det grundige indlæg om, hvordan Anders reparerede maskinen første gang på http://tønnesen.dk/sagaen-om-opvaskeren-der-havde-3-forskellige-fejl-og-5-skruer-til-overs/#comment-516

  2. Lone Guldbrandt Tønnesen siger:

    Se mere om denne Mieles endeligt på http://tønnesen.dk/miele-fejl-78-79-86-70-og-f84-samt-lidt-om-vaskeevne/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*