Familieblog

for familien Tønnesen

En bette snemand🎄🎁🗻

Written By: Nanna Tønnesen - jan• 08•16

 En bette snemand min far er ca 180-181cm og den er højere end ham jeg lavede den nederste del som gik mig til mellem maven og brystet min mor lavede overkroppen og allerede der var den højere end os begge til sidst kom hovedet på og det var også højere end min far 

  Hvis i kan se et slags hus i baggrunden er det mit lege/klarer hus/tårn det var på højde med det næsten højere  
Hvis i ikke tror på mig så kig på billedet🔝

 
Som i kan se en bette snemand😀🗻🎄🎁😀💬◀️kan i lide den måske ikke den flotteste men den højste

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*