Familieblog

for familien Tønnesen

Familietur til Hamborg

Written By: Anders Tønnesen - feb• 15•16

Lidt spontant tog vi sydover for at se MiniatureWonderLand i Hamborg. Det har længe stået på ønskelisten for hus-ingeniøren at se verdens største modeljernbane. 13 km spor i H0 formatet. Det er vildt, sidste sektion, som er den nyeste, indeholder også 30000L vand.

image

Det der gjorde det til en hel speciel oplevelse for hele familien, var de små historier og mærkelige indslag. Det var helt normalt at stå en hel familie og stirre, for så pludselig at knække sammen af grin. Herover har en mand været på taget og er blevet overrasket af et sneskred. Fortrinsvis Mercedes blev også invaderet af dyr, derunder heste, giraffer, elefanter.

image

Vejtromlerne blev trukket af elefanter, og herunder er en i særklasse dårlig parkering.

image

Men den er jo intet at regne for denne parkering.

image

Eller denne,som måske er inspireret af herren med kappen.

image

Men hvad laver den tykke munk i klatre folkenes selskab?

image

Hvorfor går manden i bad med pingvinen?

image

Eller hvorfor står pingvinen på vandski efter Søløven?

image

Alt i alt var det en fantastisk familie oplevelse, den eneste ulempe er attraktionens kvalitet, som proppede stedet med mennesker. Det var et ganske glimrende hotel med 2 restauranter, som kunne servere så fin mad at Anders var sulten efter 5 retter. Mandag sov vi længe og gik/shoppede tilbage til banegården. Spørgsmålet er så, om denne forretning bare er et sted man gemmer sine burgere?

image

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*