Familieblog

for familien Tønnesen

Julefrokost 2017

Written By: Anders Tønnesen - aug• 06•17

Uden kampvalg fik vi i 2016 æren af at arrangere en familie udflugt og sørge for forplejning i anledning af Elkjær-klanens årlige julefrokost. Turen gik til Himmelbjerget, og da vi fra toppen af bjerget kunne se himlens porte åbne sig over Silkeborg (det pissede ned) løb vi tilbage til kage-basen og fortærede jordbærtærten. Det blev på et hængende hår at der var styr på forsynings situationen, da kaffe-vognen fra Fynsland var forsinket. Rygterne siger at der var hul i GPS dækningen…
Anyway, tærterne blev fortæret takket være en målrettet holdindsats og vi nåede til Stilling sikkert og forholdsmæssigt tørt. Huset og haven blev besigtiget og der var bred enighed om at der var tale om et parcelhus med have. Den lovede pøl i baghaven var erstattet med et inspirerende græsstykke i anledningen af det fantastiske sommervejr. Men småregn og stiv kuling smager jo også lidt af fisk… Vejret artede sig og haven dannede rammen og årets store dramatiske begivenhed – hvem skulle vinde pokalen i år? Thomas og Ann-Dorthe havde, på trods af at være blæst inde i Tyskland på båd – med rettidig omhu sørget for at pokalen i det mindste kunne deltage i årets julefrokost. Så der skulle gættes omskrevne ordsprog på tid. Efter et tæt opløb, endte Jesper med at skulle dyste imod Ebbe og Elita, Jesper satte spurten ind og gættede ‘Nød lærer nøgen kvinde at spinde’ og sikrede dermed hjemmet imod den fantastiske vandrepokal endnu et år.

 

 

Billede inden familienduellen udspandt sig og idyllen blev brudt

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*