Familieblog

for familien Tønnesen

Julepakkekalender overraskelsen

Written By: Lone - dec• 06•13

Søndag den 1 december 2013 fik Nanna virkelig snydt os begge. Sidst år var jeg så heldig at få en julepakkekalender. Det bar en kæmpeoverraskelse og lykken var stor. Derfor havde Nanna og jeg i år hvisket/tisket om at lave en julepakkekalender til far. Vi fik købt 24 gaver, pakket 24 gaver ind og gemt dem uden at far opdagede det. Og vi hyggede os.

Den store overraskelse kom søndag, hvor så kalenderen skulle afsløres. For sørme om ikke Anders og Nanna havde fundet på det samme til mig? Jeg var fuldstændig overrasket for jeg havde ikke troet jeg ville få to år i træk og Anders var totalt overrasket for Nanna havde bare intet afsløret, da de havde købt gaver sammen. Og Nanna var bare et stort grin – for ikke alene havde hun overrasket både Anders og mig med pakkejulekalenderne – hun havde også lavet to hjemmelavede kalendere til os. De er bare så smukt tegnet og jeg elsker alle de små tegninger hun selv har lavet bag lågerne.

Nu står vi op et kvarter for tidligt hver morgen og så åbner vi alle tre vores pakkejulekalender i sengen sammen med alle de andre kalendere vi har

Tirsdag eftermiddag havde jeg taget fri for at lave julehygge med Nanna. Vi bagte julekager, lavede matematikopgaver og sidst men ikke mindst brugte vi timer på at lave øreringe af Cernit.

Det var en fantastik hyggelig dag, som jeg håber snart at kunne lave igen

Vi har lavet pebernødder to gange, men de forsvinder hurtigere end vi kan nå at lave dem.

I weekenden skal vi ud for at købe julegaver. Hele familien. Det bliver bare hyggeligt. Og søndag skal vi til juleafslutning til taekwondo. Det plejer at være ret sjovt, da børnene skal fange og nedlægge julemanden for at få godterne i sækken 🙂

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*