Familieblog

for familien Tønnesen

Nye skabe i bryggers

Written By: Lone - maj• 04•14

image

Så er der nye skabe i bryggers. Bliver rart at få en del rod ryddet op og i skabene!

Vi fik ryddet en masse op. Blandt andet også denne gamle værktøjskasse

Lones værktøjskasse

Da jeg var ca. 10 år fik jeg den af min farmor med masser af syting i. Der lå små ruller med tråd i de smalle bokse og der var alt muligt andet sygrej i de andre rum . Min lillebror, Max, fik en magen til i grøn, der var fyldt op med værktøj. Vi var begge meget glade for dem.

Da jeg flyttede hjemmefra ændrede min far den til en værktøjskasse som har været uvurderlig for mig. Den kom endeligt til genbrug ved denne oprydning, hvor Nanna fik lov til at flytte alt indholdet over i hendes nye værktøjskasse.

Det kaldes en gave, der har haft værdi igennem et helt liv. Tak for det farmor!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*