Familieblog

for familien Tønnesen

Nytår 2015

Written By: Lone - jan• 01•16

I år havde Nanna overtalt os til at være alene hjemme. Vi sagde derfor venligt nej-tak til invitationen fra vennerne  i Odense.

Det blev til en fantastisk oplevelse. Vi hjalp hinanden med at lave maden, hvor menuen var rachlette og chokoladefondue. 

image

image

image

Forinden havde Nanna lavet de smukkeste blå nytårsnegle på os begge og han sørgede for at vi alle havde rigeligt med selvlysende armbånd.

Vi nåede ud for at fyre af mindst 4 gange, hvor vi alle 3 var med. Det var rart at have god tid til det.

Vi nåede (næsten) at se både dronnings nytårstale og 90 års fødselsdagen. Kl 24 blev fejret med Børnechampagnejordbær og Kransekage og vi hoppede selvfølgelig ind i det nye år.

image

image

Naboerne var hjemme og der var masser af mennesker ud kl 24. Fyrværkeriet var et meget smukt syn, hvorfor vi startede med at kigge på alle de andres batterier. Derefter fyrede vi vores eget af og var derfor blandt de sidste til at gå ind. Vi afsluttede med hygge indenfor inden vi gik i seng kl. 2 med minderne om en fantastisk nytårsaften

Tak for året 2015

I ønskes alle et lykkebringende 2016

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*