Familieblog

for familien Tønnesen

Projektopdatering

Written By: Lone - dec• 30•14

Desværre kan jeg ikke uploade billeder i øjeblikket, hvorfor det sædvanlige juleindlæg lader vente på sig.

Istedet kan I få en kort status på alle vores projekter 🙂

 

Vandskaden i kælderen

Toilettetreparaterionen som vi skrev om på indlægget “Vandskade i kælderen” har virkeligt udviklet sig til en længere historie. Efter Falck havde været der for at tørre det hele ud kom tømmeren for at give tilbud. Han vendte slukøret op fra kælderen med et billede af mere vand på gulvet. Det var stadigvæk tæt. Han sagde, at han ville ringe til vores VVS´er, som nu skulle ud for fjerde gang, men vi måtte selv henvende os til dem efter 14 dage. De havde intet hørt…..

I denne omgang viste det sig, at det var en samling mellem to rør, som var blevet utæt. Rørene sidder ca. 10 cm. fra den anden toiletreperation, som VVS´eren holdt fast på, at det ikke var ham der var årsag til det. Det hele endte i, at han skar et lille hul i væggen for at lave skaden – og dermed kom der en murer med på listen over håndværkere.  Falck kom forbi og satte en stor larmende tørremaskine op i toilettet som larmede i hele huset. Heldigvis var de tilfredse med resultatet den 23. december, hvor den blev fjernet.

Nu venter vi på, at jule skal blive overstået, så tømmeren kan komme til og sætte isolering op efter begge skader, muren kan reparere efter hullet i væggen og VVS´erne kan sætte toilettet på væggen igen.

NU ved vi, hvordan det er at leve med et badeværelse – og vi skal bestemt altid have 2.

 

Jaguaren

Jaguaren er repareret og tilbage i stalden. Til gengæld har vi afleveret den lejede El-bil. Sådan en skal vi bestemt eje og Poloen sættes til salg, når vi er klar til at købe  🙂

 

Nannas værelse

Nanna har indgået en aftale med os forældre om at få et dyr som skal stå på hendes værelse. Til gengæld vise hun os at hun kan passe et dyr i to måneder ved at tage sig af først fiskene i en måned samt kattekatten i en månede. Derudover fik vi fuld ret til at rydde op i hendes værelse, så der kunne blive plads til dyret.

Vi har nu brugt to dage på det. Nanna skal fremover sove på hemsen, hvor også hendes dyr og bamserne nu bor. Derudover er der blevet ryddet helt op nede i hendes værelse, så alt har en plads 🙂
Lige nu mangler vi kun at rydde op på væggene og i lofterne – og så skal hun naturligvis have et nyt gardin. Helt specielt er et nyt spejl hun har fået, hvor der er hylder til alle smykkerne inde bagved. Det er sejt.

Billeder må vente, men hendes gamle hvide jernseng (udtræk) er nu til salg, så hvis I kender nogle interesserede må I gerne sige til 🙂

 

Næste projekt

Det er vist mere almindeligt hverdags…

Vi mangler at bytte gaver, rydde op, vaske tøj – og så holde Nytår, hvor vi glæder os til at familien Sørensen kommer 🙂

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*