Familieblog

for familien Tønnesen

Ventende i Århus Skøjtehal

Written By: Lone - feb• 13•14

Idag har Anders og jeg Nanna og Sannah med i Århus skøjtehal for første gang. Vi venter i Cafeteriet, mens pigerne gør det rigtig godt på isen.

image

Anders er ved at lave sit fantastiske høreapparat til Bedste, som gerne skulle gøre det lettere for hende at deltage i samtaler. Efter første test sagde hun: “jeg har ikke hørt så godt i årevis”. Så nu skal det det perfektioneres – til hende.

image

Jeg har to gode bøger med, men kan ikke lade værre med at kigge ned på isen, hvor pigerne bliver bedre og bedre.

I morgen aften skal vi på Ole Rømer Observatoriet og vi håber at der er stjerneklart, så vi kan få lov til at se stjerne gennem en rigtig kikkert. Indtil videre lover det godt.

I sidste weekend var vi på Steno-museet, hvor vi i deres planetarium fik fortalt en masse om nattehimlen på denne årstid. Så vi er velforberedte til besøger på observatoriet.

image

Stenomuseet var forresten en rigtig god oplevelse med soændende teknik, historie og funktionelle udstillinger. Ovevefor ses jeg i en spejlsal. Nanna købte “lav selv krystaller”er nu i gang med at dyrke krystaller i garagen. De vokser rigtig godt og bliver flotte.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*