Familieblog

for familien Tønnesen

Vintertøj mv

Written By: Lone - nov• 09•13

Vinteren nærmer sig og Nanna og jeg er på indkøbstur efter vinter-rideudstyr. Det er nemlig blevet koldt i stalden. Lige nu holder vi frokost på Jensens Bøfhus. Det er hyggeligt og Nanna laver alle opgaverne i deres hæfte. Så har jeg valgt at skrive blogindlæg imens.

Vi kan se, at vi ikke har fortalt så meget om familielivet siden legetøjsmarkedet. Men der er sket så meget.

Vi har haft efterårsferie, hvor Nanna var på besøg hos bedste mens vi arbejdede. Vi tog dog en dag fri for at tage til Sønderborg radiomuseum for at aflevere oldemors gamle B&O radio fra 1952. Det var en fantastisk oplevelse at være på det museum, hvor mange entuiaster reparede gamle radioer og fortalte om dem.

Vi har også haft besøg af venner, Lone har været på kursus og vi har været til forældrefest.

Det helt store har været at Nanna fik huller i ørerne den første november som anerkendelse af at hun har været så dygtig til at gå med bøjle.

Slutteligt har det været en kæmpeoplevelse den 26 oktober hvor vi blev ringet op at Miv var blevet fundet på Fyn. Efter at have været væk i 1,5 år kom hun hjem velplejet og uden skrammer. Samt hun er den samme dejlige kat, der elsker at blive nusset og som stadigvæk ikke kommer når man kalder. Der er ingen tvivl om at hun genkendet os og hjemmet.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*